Nieuwe samenwerking met HV Victoria en A.R.S.R. Skadi

Samenwerking ARSR Skadi en HV Victoria

Met trots vertellen wij u dat Oogziekenhuis Focuskliniek een samenwerking is aangegaan met HV Victoria en A.R.S.R. Skadi. Wij geloven dat goed en beter zicht ontzettend belangrijk is voor het veilig en succesvol uitoefenen van sport. Daarom zullen wij HV Victoria en A.R.S.R. Skadi ondersteunen in de verdere ontwikkeling.

HV Victoria
Hockeyvereniging Victoria is een energieke, dynamische hockeyclub opgericht in 1899, gelegen in de Rotterdamse wijk Kralingen. De vereniging heeft inmiddels ruim 1700 spelende leden. Victoria combineert tophockey met aandacht voor breedtesport. Plezier en gezelligheid gaan samen met goed leren hockeyen ne wedstrijden spelen op verschillende niveaus.

A.R.S.R. Skadi
A.R.S.R. Skadi is de Algemene Rotterdamse Studentenroeivereniging opgericht in 1926. De vereniging heeft inmiddels meer dan 600 leden. Skadi combineert topsport en vereniging met elkaar. Naast het roeien op hoog niveau, vinden zij het gevoel van saamhorigheid en zelfontplooiing erg belangrijk. Ook faciliteert Skadi het roeien aan middelbare scholieren, door hen kennis te laten maken met de roeisport.

Oogziekenhuis Focuskliniek in de Metro

Wil je af van je bril of contactlenzen en een goed zicht houden door ooglaseren of met lensimplantaten? Of wil je een frissere blik en wat aan je oogleden laten doen?

Oogartsen Dion Paridaens en Annette Geerards vertelden aan Metro over hun werk in de Focuskliniek.

Oogziekenhuis Focuskliniek ontvangt opnieuw ZKN-keurmerk en ISO 9001-certificaat

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft opnieuw het keurmerk van de ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en het ISO 9001-certificaat behaald. De Focuskliniek ontvangt het keurmerk en het certificaat na een uitgebreide toetsing door het kwaliteitsinstituut KIWA.

Om  betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te garanderen, heeft ZKN in samenwerking met een onafhankelijk certificeringinstituut KIWA, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. Met het ZKN-keurmerk ziet ZKN erop toe dat de kwaliteit van de klinieken zo hoog mogelijk is en blijft. Tijdens een jaarlijkse toetsing wordt onder andere beoordeeld of de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, de behandeling, de veiligheid van de procedures en apparatuur, de wachttijden en de klanttevredenheid nog voldoen aan de hoge eisen die door ZKN en ISO worden gesteld. 

Oogziekenhuis Focuskliniek beschikt al 10 jaar over het ZKN-keurmerk en de ISO 9001- certificering en is trots op het wederom behalen van dit keurmerk en certificaat. Op deze manier is voor de cliënt duidelijk dat zij kunnen rekenen op uitstekende kwaliteit van het gehele zorgproces, veel tijd voor persoonlijke aandacht en dat de behandeling plaatsvindt volgens de laatste bewezen methoden. 

De Consumentenbond onderstreept het belang van de ZKN-certificering. Zo zijn de algemene voorwaarden van de ZKN-klinieken opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond en zijn ZKN-klinieken aangesloten bij de geschillencommissie. 

Wilt u meer informatie over de ZKN-certificering? Gaat u dan naar de website van ZKN: http://www.zkn.nl/.

Quickscanavonden en -ochtend ooglaserbehandeling Breda van februari t/m juni

Wilt u goed zien zonder bril of lenzen? Dan is een ooglaserbehandeling wellicht iets voor u!

In het Amphia Ziekenhuis in Breda wordt een quickscan georganiseerd op:

  • woensdag 15 februari: 19.00 - 21.00 uur
  • donderdag 9 maart: op afspraak in de ochtend
  • woensdag 19 april: 19.00 - 21.00 uur
  • donderdag 11 mei: 19.00 - 21.00 uur
  • woensdag 28 juni: 19.00 - 21.00 uur

Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over een ooglaserbehandeling en krijgt u tevens antwoord op al uw vragen.

Wilt u een quickscanavond bijwonen of een afspraak maken voor donderdagochtend 9 maart? Belt u dan naar 076-5951619 of stuur een e-mail naar ooglaseradvies@amphia.nl. Indien u zich aanmeldt per e-mail krijgt u een tijd tussen 19.00 en 21.00 uur (of een tijdstip in de ochtend als u zich voor 9 maart aanmeldt) teruggestuurd waarop u welkom bent bij het Amphia ziekenhuis.

Locatie

Amphia Ziekenhuis locatie Langendijk
Langendijk 75
4819 EV  Breda

Reactie op item Zembla over de risico’s van LASIK (ooglaseren)

Onlangs heeft het tv-programma Zembla een item gemaakt over LASIK, een specifieke ooglaserbehandeling en de mogelijke risico's die er aan verbonden zijn. Oogziekenhuis Focuskliniek biedt al enige tijd deze LASIK-behandeling niet meer aan.

Ervaring
Oogziekenhuis Focuskliniek voert al 25 jaar ooglaserbehandelingen uit. Samen met een kliniek in Nijmegen waren wij het eerste refractiechirurgische centrum van Nederland voor laserbehandelingen. Zodoende hebben we inmiddels zeer veel ervaring opgedaan met de verschillende soorten ooglaserbehandelingen en -technieken bij vele duizenden klanten. Daarnaast hebben we zowel een ISO- als ZKN-certificering behaald, deze keurmerken staan garant voor waarborging van ons kwaliteitsniveau.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid
Alle oogartsen van Oogziekenhuis Focuskliniek zijn aangesloten als refractiechirurg bij het NGRC (Nederlands Gezelschap Refractiechirurgie - NGRC), een landelijke werkgroep van refractiechirurgen. In de uitgebreide voorlichting aan de klant wordt bij elk vooronderzoek gesproken over de mogelijke bijwerkingen, waaronder ook droge ogen. Zo staat dit onder andere als vast item in onze checklist van de voor- en nabespreking. Daarna bieden wij iedere klant bedenktijd om tot een juiste beslissing te komen, waarbij alle voor- en nadelen zorgvuldig kunnen worden afgewogen. U ontvangt van ons altijd eerlijk en betrouwbaar advies. Uw gezondheid en veiligheid is voor ons van groot belang. Zodoende zullen onze artsen u adviseren om u niet te laten behandelen als ze er niet 100% van overtuigd zijn dat een goed resultaat behaald kan worden.

Deskundigheid vanuit Het Oogziekenhuis
Oogziekenhuis Focuskliniek is een onderdeel van Het Oogziekenhuis Rotterdam. In Het Oogziekenhuis wordt al sinds 1874 hoogwaardige specialistische oogheelkundige zorg geleverd. Binnen Oogziekenhuis Focuskliniek wordt behandeld door gespecialiseerde oogartsen die ook werkzaam zijn in Het Oogziekenhuis. Onze vooraanstaande oogartsen zijn zeer deskundig en gespecialiseerd in refractiechirurgie en oculoplastische chirurgie. Daarnaast is ook ons ondersteunend medisch personeel verbonden aan Het Oogziekenhuis. Hierdoor kunnen wij profiteren van de meer dan 140 jaar kennis en ervaring van Het Oogziekenhuis Rotterdam.

Afspraak maken

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen