Lot van Nunen

"De keuze om de ICL operatie uit te laten voeren is zonder overdrijven een van de beste keuzes geweest die ik ooit in mijn leven heb gemaakt."

Dokter Gan heeft een tijd geleden een "life changing" operatie, ook wel ICL genoemd, aan mijn ogen verricht. Hij heeft lenzen geïmplanteerd in mijn ogen, die aangedaan waren met een afwijking van -8 en cilinder.

Zowel het voortraject als de operatie zelf verliep vlekkeloos. Een operatie die op het eerste gezicht ongelooflijk eng lijkt, wordt door dokter Gan op een toegankelijke, rustige en kundige manier geïntroduceerd waardoor deze geen enkel probleem meer is. Elke angst die ik had voor de operatie werd weggenomen door een duidelijke uitleg waarin al mijn vragen en zorgen werden besproken, beantwoord en verholpen.

Ik zou de keuze voor de operatie als voor dokter Gan aan iedereen aanraden. Na de operatie zie ik beter dan ooit. De herstelperiode van de operatie bedraagt een halve dag, en is dus met andere woorden meer dan acceptabel en ook geen reden om de operatie niet uit te laten voeren. De keuze om de ICL operatie uit te laten voeren is zonder overdrijven een van de beste keuzes geweest die ik ooit in mijn leven heb gemaakt.

Afspraak maken

Behandelingen

Wilt u meer te weten komen over onze procedure bij de volgende behandeling(en):

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen