Janne Tuijnman, 53 jaar, communicatieadviseur

"Iedere ochtend als ik mijn ogen open doe, zie ik de wereld met een scherpe blik."

Bij het dragen van contactlenzen had ik steeds vaker last van droge en pijnlijke ogen. Ook met een bril was ik niet erg tevreden met hoe scherp ik nog kon zien. Roeien, zwemmen, tuinieren,... bij alles merkte ik dat mijn ogen niet meer alles zagen wat ik wilde zien.

Via een collega, een buurman en na een rondgang over het internet kwam ik terecht bij de Focuskliniek. Door de enthousiaste verhalen die zij vertelden en na het lezen van ervaringen van anderen stond de Focuskliniek bovenaan de lijst. Ook de gunstige reisafstand speelde een rol.

Ik ben professioneel, vriendelijk en deskundig ontvangen. Heel gastvrij, ook voor mijn begeleider. De sfeer in de kliniek is prima: netjes, niet te klinisch. Hartelijk, met de focus op goede dienstverlening.

Achteraf kan ik niet anders zeggen dat het me allemaal is meegevallen. Door de uitstekende voorlichting en de goede begeleiding was ik wel gespannen, maar ook vol vertrouwen in de goede afloop. Ook de narcose en de behandeling in het ziekenhuis viel mee. Ik was al snel weer op de been en ben heel tevreden.

Het eindresultaat is beter dan ik had durven verwachten. Ik raad dan ook iedereen die twijfelt aan om een afspraak te maken. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Iedere ochtend als ik mijn ogen open zie ik de wereld met een scherpe blik. Het is ook heel fijn dat ik in mijn ogen kan wrijven zonder dat ik daarna op zoek moet naar een verdwenen contactlens.

Afspraak maken

Behandelingen

Wilt u meer te weten komen over onze procedure bij de volgende behandeling(en):

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen