Botoxbehandeling

Een rimpelbehandeling (Botoxbehandeling) kan een goede oplossing zijn wanneer u zich stoort aan rimpeltjes in uw gezicht. Rimpels worden veroorzaakt door het samentrekken van de aangezichtsspieren, die vlak onder de huid liggen. Als uw gezicht ontspannen is zullen er weinig rimpels zichtbaar zijn, maar iedere keer als u bijvoorbeeld lacht of fronst kunnen fijne lijntjes in het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen zichtbaar worden. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid worden deze rimpels blijvend zichtbaar. Blootstelling aan zonlicht, roken en uw gezondheid zijn tevens van invloed op het ontstaan van rimpels.

Gelukkig zijn er tegenwoordig eenvoudige behandelmogelijkheden om kraaienpootjes en fronsrimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen.

Oogziekenhuis Focuskliniek biedt Botoxbehandelingen aan in het gebied rondom de ogen. Om te kijken of u geschikt bent voor een Botoxbehandeling, kunt u telefonisch of via de e-mail een adviesgesprek aanvragen. Wij bellen u binnen drie werkdagen terug om een afspraak met u in te plannen. Het adviesgesprek gesprek duurt een klein halfuur en is gratis.

De behandeling

Met een zeer fijne naald wordt een kleine hoeveelheid Botox heel precies ingespoten in vooraf bepaalde zones. Bij een inspuiting met Botox is een verdoving niet nodig. Het naaldje die we hiervoor gebruiken is heel fijn en zorgt slechts voor het gevoel van een speldenprikje. De huid kan na de behandeling gedurende 1 tot 2 uur een beetje rood worden en zwellen. De behandeling duurt 5 tot 10 minuten. U kunt direct na de behandeling naar huis. 

Behandelzones (zie afbeelding)
1. Voorhoofdrimpels
2. Fronsrimpels
3. Kraaienpootjes

Het resultaat

Na twee dagen is het resultaat zichtbaar, het maximale effect wordt bereikt na twee tot drie weken. Na ongeveer vier maanden is het middel uitgewerkt. De behandeling kan dan worden herhaald. Naarmate Botox vaker wordt toegepast blijft het langer effectief, gemiddeld tot zes maanden.

Prijzen

Wij attenderen u erop dat cosmetische behandelingen altijd door uzelf betaald moeten worden en niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Op de prijzenpagina kunt u de tarieven terugvinden.

Een botoxbehandeling is mogelijk vanaf € 185,-. Het adviesgesprek is gratis.

Informatievideo botoxbehandeling

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen