Nu ook een quickscan mogelijk bij Van Daalen Optiek te Naaldwijk

Geplaatst op 21 juni 2016 door Oogziekenhuis Focuskliniek

Wilt u weten of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling? Dan kunt u nu ook in Naaldwijk terecht voor een quickscan.

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft een samenwerkingsverband met diverse optometristen in Zuid-Holland. Zo kunt u op meerdere locaties en op meerdere momenten (vaak ook op zaterdagen) bij uw eigen optometrist of een optometrist in de buurt terecht voor een gratis quickscan. U kunt vanaf heden voor een Quickscan ook terecht bij Van Daalen Optiek B.V. in Naaldwijk.

We heten onze nieuwe partner van harte welkom!  Wilt u weten of ooglaseren iets voor u is? Maak dan nu een afspraak bij een quickscanlocatie bij u in de buurt.

Afspraak maken

Deze melding niet meer tonen