Ward van der Bruggen, 26 jaar, stuurman

"Het begint al met opstaan, je kunt meteen alles zien!"

Ik had al 10 jaar contactlenzen, maar op een gegeven moment accepteerden mijn ogen de lenzen niet meer. Hierdoor moest ik een bril gaan dragen. Aangezien ik stuurman ben, is het dragen van een bril voor mij niet handig.

Een paar kennissen hadden hun ogen al laten laseren bij Oogziekenhuis Focuskliniek. Alle behandelingen waren succesvol verlopen en iedereen was erg positief over de kliniek. Het sprak mij ook aan dat de Focuskliniek onderdeel is van het Oogziekenhuis Rotterdam.

Een vriend die zijn ogen had laten laseren bij de Focuskliniek moest terugkomen voor zijn controle-afspraak. Ik bracht hem weg en ik werd persoonlijk en professioneel ontvangen door de medewerkers en artsen. Ik kon meteen een Quickscan laten doen!

Toen ik voorafgaand aan de behandeling op het bed lag voelde ik een me een beetje angstig. Maar de behandeling viel ontzettend mee. Het ging super snel en was dus zo voorbij.  Het mooiste moment van het traject is na de operatie. In het begin zie je even wazig door de behandeling. Op een gegeven moment wordt het zicht steeds beter en beter. Dit geeft een ontzettend goed gevoel!

Deze laserbehandeling heeft mijn dagelijks leven erg beïnvloed. Het begint al met opstaan, je kunt meteen alles zien! In de ochtend heb ik geen gedoe meer met het schoonmaken en inzetten van de contactlenzen. Ik hoef geen bril meer uit te zoeken bij de opticien. Mijn ogen zijn aan het einde van de dag niet vermoeid meer en ik hoef geen rekening meer te houden met contactlenzen die droog worden op een zomerdag.

Ik ben heel tevreden en ik heb al veel vrienden en collega's met een bril/contactlenzen aangeraden om deze behandeling te laten uitvoeren. Kortom: ik geniet nog elke dag van het feit dat ik geen contactlenzen meer nodig heb.

Behandelingen

Wilt u meer te weten komen over onze procedure bij de volgende behandeling(en):

Deze melding niet meer tonen